SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Aktualno

Aktualne novice iz Intereurope

INTEREUROPA PONUJA PROSTE SKLADIŠČNE KAPACITETE V MODERNEM CERTIFICIRANEM SKLADIŠČU V LOGATCU

Skladiščna logistika je eden od pomembnejših delov našega logističnega procesa in vaše oskrbovalne verige. 

Ali ste se morda že kdaj vprašali zakaj so vaši stroški skladiščenja, zalog, pretovarjanja in distribucije blaga visoki? Pravočasno dostavo prejemniku in zmanjšanje stroškov skladiščenja je mogoče doseči z usklajeno in učinkovito logistiko. Skladiščenje različnega blaga pod različnimi pogoji in metodami nam omogoča upravljanje, ki je v skladu z zahtevami in željami naročnika.

Z več kot 220.000 m2 skladiščnih kapacitet v regiji smo sposobni in ponosni, da lahko zadovoljujemo potrebe naših strank iz različnih industrij. V našem modernem in certificiranem logističnem centru v Logatcu, Slovenija, vam lahko TAKOJ ponudimo skladiščni prostor v velikosti do 2.500 paletnih mest.

Skladišče v Logatcu je visokoregalno, z možnostjo skladiščenja na europaletah različnih višin in možnostjo dostopa do vseh nakladalno-razkladalnih mest z najvišjimi vlačilci. Nosilnost paletnega mesta je od 750 do 1.500 kg. Nudimo vam skladiščenje običajnega blaga, kot tudi blaga s posebnimi zahtevami (carinsko blago, trošarinsko blago, živila, zdravila) ter dodatna dela v skladišču (embaliranje, etiketiranje, dodelava, predelava, …). Zagotavljamo sledljivost blaga in elektronsko izmenjavo podatkov.

Za več informacij vas vabimo, da kontaktirate našega produktnega vodjo za logistične rešitve: g. Aljaž Kovač, e-pošta: aljaz.kovac@intereuropa.si, telefon: 05 6641 520.

Poskrbite, da bo vaša pošiljka varna na celi poti do končnega prejemnika. Izberite Intereuropo.


….vaša edina skrb je, da nas kontaktirate. Ostalo prepustite nam.