SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Kakovost

Celovita kakovost poslovanja je temeljno vodilo poslovanja koncerna, celotne mreže njenih organizacijskih enot in vsakega posameznika in naša prioriteta, ki zagotavlja našim kupcem hitro, varno, ekonomično, zanesljivo in okolju prijazno logistiko. S kupci vzpostavljamo vzajemen odnos spoštovanja dogovorjenih meril kakovosti.

IZJAVA O KAKOVOSTI

Izjava o politiki celovite kakovosti poslovanja v koncernu Intereuropa:

  1. Celovita kakovost poslovanja je temeljno vodilo poslovanja koncerna, celotne mreže njenih organizacijskih enot in vsakega posameznika.
  2. Celovita kakovost poslovanja je naša prioriteta, ki zagotavlja našim kupcem hitro, varno, ekonomično, zanesljivo in okolju prijazno logistiko. S kupci vzpostavljamo vzajemen odnos spoštovanja dogovorjenih meril kakovosti.
  3. Prevzemamo evropske kriterije kakovosti, ki nam omogočajo konkurenčnost, širitev poslovanja in ohranjanje tržnega deleža.
  4. Celovita kakovost poslovanja je odraz kulture odnosov in zadovoljstva zaposlenih ter je namenjena zadovoljstvu naših kupcev, lastnikov in družbenega okolja.
  5. Vodilno in vodstveno osebje ter vsi drugi zaposleni prevzemamo odgovornost za celovito kakovost poslovanja ter si zavzeto in ustvarjalno prizadevamo za popolnost naših storitev.
  6. Ničesar ne prepuščamo naključju, kakovost in vplive na okolje stalno spremljamo in izboljšujemo v vseh procesih opravljanja storitev znotraj in izven koncerna.
  7. Rezultat naših prizadevanj za doseganje celovite kakovosti poslovanja je dolgoročni poslovni uspeh našega koncerna.

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: