SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Industrije

S popolnim poznavanjem celovite logistike se prilagajamo vsem industrijskim sektorjem. Gradimo dolgotrajna partnerstva s strokovnjaki iz področja logistike in vseh tržnih področij, s čimer pomagamo dosegati vodilne rešitve v industriji.

Obvladujemo avtomobilsko logistiko, ki vključuje logistiko sestavnih komponent in rezervnih delov v avtomobilski industriji  ter logistiko končanih avtomobilov.  Imamo razvito logistično podporo farmacevtski industriji na področju embalaže, medicinske opreme, zdravil itd.  Enako logistično podporo zagotavljamo tudi tekstilni, obutveni ter ostali industriji široke potrošnje pri oskrbi prodajnih centrov v regiji po načelu B2B. 

Nudimo celovito podporo blagovnim tokom surovin in polproizvodov kemične in naftne industrije v uvozu, izvozu in tranzitu, z razvojem zaporednega kombiniranega transporta in spremljajočih storitev fiskalnega zastopanja, carinjenja na celotni oskrbni verigi.
Skrbimo za logistiko hitro pokvarljivega blaga in zagotavljamo podporo prehranskim trgovcem – imamo dolgoletne izkušnje z logistiko svežega sadja in zelenjave pri prekomorskih blagovnih tokovih, prehranskim trgovcem pa ponujamo logistično podporo pri oskrbi centrov v regiji.

Na področju bele tehnike in elektronike smo usmerjeni na logistične rešitve z uporabo lastnih skladiščnih zmogljivosti, kombinacijo pomorskega in cestnega transporta pri dobavi blaga ter s postavitvijo logističnih hub centrov in distribucijo B2B.
Ponujamo tudi rešitev za težko industrijo - zagotavljamo logistično podporo uvoznim in izvoznim oskrbnim verigam strojev in opreme, turbin in večjih ulitkov, komponent, jeklenih polizdelkov in ostalih polproizvodov ter proizvodov težke industrije.

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: