SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Avtomobilska logistika
Za vas organiziramo in izvajamo logistiko sestavnih komponent in rezervnih delov v avtomobilski industriji ter logistiko končanih avtomobilov.

Specializirani smo za logistične storitve za avtomobilsko industrijo, vključno s storitvami od dobavne mreže do distribucijskega središča ali končnega namembnega kraja, maloprodajno distribucijo delov in opreme ali logistično organizacijo za končana vozila. Visoko specializirano in izkušeno osebje v Intereuropi opravlja kakovostne in zanesljive storitve v naslednjih treh glavnih segmentih:

  • logistika končanih vozil;
  • sestavni deli;
  • rezervni deli.

LOGISTIKA KONČANIH VOZIL

Intereuropa organizira cestni in železniški prevoz avtomobilov v sodelovanju s svojimi pogodbenimi partnerji. Prevoz avtomobilov je organiziran od Luke Koper, do in od naših terminalov za avtomobilsko logistiko ter med drugimi terminali in proizvodnimi obrati v Evropi. Intereuropa omogoča tudi prevoz po morju preko Luke Koper v sodelovanju z njeno pomorsko agencijo.

Skupina Intereuropa upravlja tudi več terminalov za skladiščenje avtomobilov. V Sloveniji opravlja storitve skladiščenja avtomobilov na platformah Skupine v Kopru in Logatcu. Manjši terminali za skladiščenje avtomobilov so na voljo tudi v Beogradu (Srbija), Sarajevu (Bosna in Hercegovina) in Podgorici (Črna gora). Omogočamo visoko raven varnosti, hitro in varno pretovarjanje vozil, redne preglede vozil, redno vzdrževanje vozil, preglede pred dobavo, manjša popravila vozil itd.

LOGISTIKA SESTAVNIH IN REZERVNIH DELOV

Intereuropa organizira logistiko sestavnih in rezervnih delov za avtomobilsko industrijo. S svojim voznim parkom in preko pogodbenih partnerjev omogoča pravočasne storitve na osnovi E2E. Preko močne mreže LTL storitev in notranjega prevoza Intereuropa zagotavlja zanesljivo in pravočasno dobavo rezervnih delov v namembni kraj. Z lastnimi skladišči Intereuropa zagotavlja celotno logistiko za rezervne dele na območju jugovzhodne Evrope.

Intereuropa organizira tudi FTL storitve za avtomobilsko industrijo po vsej Evropi. Preko pogodbenih partnerjev zagotavlja zanesljiv cestni prevoz s prilagojenimi storitvami za pravočasno dobavo v pravem zaporedju. Delujemo v skladu z glavnimi načeli in postopki delovanja z doseganjem želenih ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI). Naše storitve so podprte z IT orodji, kar omogoča naši Skupini zagotavljanje višje ravni agilnosti in prilagodljivosti v avtomobilski industriji.

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: