SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Težka industrija
Zagotavljamo logistično podporo uvoznim in izvoznim oskrbnim verigam strojev in opreme, turbin in večjih ulitkov, komponent, jeklenih polizdelkov in ostalih polproizvodov ter proizvodov težke industrije.

Specializirani smo za organizacijo oskrbovalnih verig za težko industrijo, vključno s primarno industrijo, kovinami in industrijskimi projekti. Ti trije segmenti zahtevajo specializirano znanje in izkušnje, ki jih prenašamo na svoje stranke preko logističnih storitev po meri. Intereuropa ima izkušnje na področju organizacije oskrbovalnih verig za surovine v jeklarski industriji in industriji aluminija, za polizdelke v industriji apna ter za železniški in cestni prevoz posebne opreme in strojev preko morskih pristanišč in po kopnem.

PRIMARNA INDUSTRIJA IN KOVINE

Intereuropa organizira prevoze za primarno industrijo ter polizdelke v jeklarski industriji in industriji aluminija s pomočjo metodologije projektnega vodenja. Specializirano osebje določi pravilno metodo za organizacijo vitke in zanesljive oskrbovalne verige na osnovi E2E. Dobro razviti odnosi s prekooceanskimi, cestnimi in železniškimi prevozniki ter specializiranimi podjetji za raziskave predstavljajo zaupanja vredno osnovo za učinkovite logistične storitve po meri.

Intereuropa opravlja storitve za domače in mednarodne stranke, pri čemer specializirano komercialno in operativno osebje nudi popolno podporo za naslednje storitve:

  • logistično upravljanje z E2E logistično prepoznavnostjo,
  • tovor izrednih razsežnosti in težek tovor,
  • nadzor nad nakladanjem/razkladanjem s pomočjo posebnih vozlišč,
  • pakiranje za izvoz in pakiranje v zaboje,
  • uvozni/izvozni carinski postopek.

INDUSTRIJSKI PROJEKTI

Intereuropa je specializirana za podporo industrijskemu okolju, kjer končnim kupcem ponuja rešitve po meri. S pomočjo specializiranega osebja rešujemo raznolike logistične izzive s storitvami z dodano vrednostjo, združevanjem različnih vrst prevoza, organizacijo pretovarjanja preko notranjih terminalov in pristanišč ter na končnem namembnem kraju.

Vodenje industrijskih projektov poteka s pripravo projektov in končno izvedbo. Skupaj s svojimi strankami določamo tehnične zahteve, varnostne standarde in vitke logistične procese. Svetovno partnersko omrežje nam omogoča zagotavljanje hitrega in varnega posebnega prevoza po vsem svetu.

Z leti si je Intereuropa pridobila pomembne izkušnje na področju pretovarjanja industrijskih projektov v Evropo in iz nje. Na ta način je Intereuropa vzpostavila tesen odnos z lokalnimi in svetovnimi specializiranimi izvajalci, ki delujejo v industrijskem okolju. Danes uporabljamo najvišje standarde pri logističnih storitvah po meri.

 

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: