SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Novice
Novice so namenjene vsem tistim, ki želijo spremljati informacije o poslovanju Intereurope.
23. 3. 2020

Novica za stranke Intereurope Express

Spoštovani uporabniki storitev Intereurope Express,

Obveščamo vas, da prevzeme in dostave pošiljk v okviru Intereurope Express še naprej nemoteno izvajamo, obenem pa si prizadevamo za ohranitev enake kakovosti naših storitev. 

Varnost naših kupcev, njihovih prejemnikov ter naših zaposlenih in dobaviteljev postavljamo na prvo mesto, zato smo sprejeli določene preventivne ukrepe v skladu z navodili pristojnih institucij v Republiki Sloveniji. 

Spremembe v logističnem procesu:

  • Vsi zaposleni na terenu morajo uporabljati zaščitne rokavice za enkratno uporabo, zaščitne maske in dezinfekcijska sredstva.
  • Pri dostavi pošiljk se vozniki dodatno prilagajajo zahtevam prejemnikov, npr. pošiljke pustijo na dogovorjenem mestu tako, da ne pridejo v fizični stik s prejemnikom, v kolikor prejemniki, zaradi zaščite svojega zdravja in zdravja drugih, tega ne želijo.
  • Dostava še vedno poteka od vrat do vrat, kot do sedaj, vendar brez možnosti, da dostavljalec vstopi v prostore prejemnika, saj tako zaščitimo dostavljalca kot tudi prejemnike in pošiljatelje. 
  • V izogib rokovanju z gotovino priporočamo, da z vašimi kupci ne dogovorite plačila po povzetju. 
  • V izogib rokovanju z dokumenti ne priporočamo storitve vračanja dobavnic ali drugih dokumentov.

V Intereuropi dnevno spremljamo razmere, vezane na epidemijo koronavirusa COVID-19, navodila pristojnih institucij ter si v največji meri prizadevamo zagotavljati normalno izvedbo logističnega procesa. Še nadaljnje vas bomo sproti obveščali o morebitnih spremembah v izvajanju naših storitev. 

Hvala za sodelovanje in razumevanje. 

Intereuropa d. d.