SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Novice
Novice so namenjene vsem tistim, ki želijo spremljati informacije o poslovanju Intereurope.
31. 3. 2020

Intereuropa je tu za Vas - ponudba logističnih storitev v izrednih razmerah

Spoštovani poslovni partner!

Minila sta dobra dva tedna karantene in želimo vas obvestiti, da v skupini Intereuropa kljub izrednim razmeram izvajamo vse potrebne logistične operacije za rešitev vaših logističnih problemov. Zavedamo se, da se tudi vi, spoštovani poslovni partner, srečujete s poslovanjem v oteženih razmerah in vam želimo ravno v tej situaciji ponuditi rešitev v obliki logističnih storitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo najti rešitev za vaš logistični problem. Naša skupina s skoraj 1.300 zaposlenimi z ustreznimi kompetencami in znanjem nudi logistično podporo vašim poslovnim procesom. To pomeni, da za naše kupce opravljamo prevoze po cesti, zraku, morju, železnici, izvedemo vse potrebne carinske formalnosti, skladiščimo in dostavimo blago na želeno destinacijo. S svojo dejavnostjo upravljamo blagovne tokove z nekaterimi vrstami blaga, ki zahtevajo posebno ravnanje in manipulacijo. Takšne panoge so na primer farmacija, prehrambena industrija, izvengabaritni tovori, nevarno blago in podobno. Kljub trenutni izredni situaciji preko lastne mreže dvanajstih odvisnih družb v devetih državah še najprej opravljamo celovite logistične storitve za podjetja v proizvodni, trgovski in drugih dejavnostih tako v Sloveniji kot na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Črni gori, na Kosovem, v Albaniji in Ukrajini.

V skupini Intereuropa prilagajamo poslovanje izrednim razmeram, pri čemer posvečamo posebno pozornost varovanju zdravja naših zaposlenih, da bi preprečili nadaljnje možnosti širitve koronavirusa. Ravno tako spremljamo vsa ustrezna poročila uradnih organov in sprejemamo ter izvajamo vse priporočene ukrepe za zaščito tako zaposlenih kot tudi vas, uporabnikov logističnih storitev.

Vabimo vas, da tudi v prihodnje spremljate našo spletno stran in se seznanjate z novostmi https://www.intereuropa.si/si/aktualno

Koper, 31. marec 2020

Uprava družbe
Intereuropa d.d.