SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Novice
Novice so namenjene vsem tistim, ki želijo spremljati informacije o poslovanju Intereurope.
13. 7. 2009

Izdali smo Interglas – glasilo za delničarje družbe Intereuropa d.d.

Pred 20. sejo skupščine družbe Intereuropa d.d., ki bo potekala 30. julija 2009, smo vsem lastnikom delnic poslali glasilo za delničarje - Interglas. Izvod glasila si lahko ogledate tudi na spletnih straneh Intereurope.
Preberi več
10. 6. 2009

Sprememba v upravi družbe Intereuropa d.d.

Na današnji seji nadzornega sveta družbe Intereuropa d.d. je predsednik uprave družbe Intereuropa d.d. Zvezdan Markežič podal odstopno izjavo o prenehanju mandata na funkciji predsednika
Preberi več
21. 5. 2009

Nadzorni svet obravnaval poslovanje Intereurope v prvem trimesečju 2009

Na včerajšnji 46. redni seji je nadzorni svet družbe Intereuropa d.d. obravnaval in sprejel poročilo uprave o poslovanju koncerna Intereuropa v prvem trimesečju leta 2009, ki ga je koncern Intereuropa zaključil s 48,9 mio EUR čistih prihodkov od prodaje ter poslovnim izidom iz poslovanja na ravni 0,7 mio EUR.
Preberi več
12. 5. 2009

Objava Letnega poročila 2008

V Intereuropi smo v skladu s 110. členom Zakona o trgu finančnih instrumentov dne 30. aprila 2009 objavili Letno poročilo za poslovno leto 2008, v katerem smo strnili vse tisto, kar je zaznamovalo poslovanje koncerna Intereuropa v preteklem letu in hkrati pripisali načrte, ki jih nameravamo uresničiti v prihodnosti.
Preberi več
8. 4. 2009

Intereuropa se je predstavila na Dnevu slovenskega kapitalskega trga

V okviru Dneva slovenskega kapitalskega trga je Ljubljanska borza včeraj organizirala predstavitev najvidnejših slovenskih izdajateljev. Prireditev je bila kljub trenutnim gospodarskim razmeram dobro obiskana. Med desetimi izdajatelji se je potencialnim vlagateljem kot vodilni ponudnik logističnih storitev v jugovzhodni Evropi z usmeritvijo na vzhodne trge predstavila tudi Intereuropa.
Preberi več
23. 3. 2009

Sprememba v vodstvu družbe Intereuropa d.d.

Po dobrih treh letih delovanja uprave družbe Intereurope d.d. pod vodstvom predsednika uprave mag. Andreja Lovšina je nadzorni svet družbe na današnji seji predsednika uprave razrešil. Nadzorni svet je na mesto predsednika uprave imenoval dosedanjega namestnika predsednika uprave, Zvezdana Markežiča.
Preberi več
9. 3. 2009

Že šesta družba koncerna Intereuropa pridobila certifikat kakovosti

V februarju je povezana družba Intereuropa Transport & Spedition GmbH uspešno zaključila postopek certifikacije za pridobitev certifikata kakovosti za opravljanje logističnih storitev.
Preberi več
9. 3. 2009

Ministrstvo za promet potrdilo strokovnost zaposlenih v družbi Interagent d.o.o., Koper

V družbi Interagent d.o.o., Koper je več kot tretjina zaposlenih pridobila strokovni naziv Pomorski agent, ki ga na podlagi izpolnjevanja pogojev za pridobitev naziva podeljuje Ministrstvo za promet.
Preberi več
3. 3. 2009

Intereuropa slovenskim analitikom in vlagateljem predstavila pogled na leto 2009

Družba Intereuropa, Globalni logistični servis, d.d. je včeraj, 2. marca 2009, organizirala 2. Intereuropino srečanje s slovenskimi analitiki in vlagatelji.
Preberi več