SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Zaposlitev

Koncern Intereuropa je vodilni ponudnik celovitih logističnih storitev v Sloveniji in jugovzhodni Evropi ter uspešen logistični koncern z velikimi razvojnimi možnostmi.

Smo vodilni ponudnik logističnih storitev v JV Evropi. Poslovni uspeh Intereurope zagotavljajo naši zaposleni s svojim znanjem, sposobnostmi, motivacijo in učinkovitim timskim delom. Dinamično mednarodno poslovno okolje Intereurope zaposlenim omogoča odlične pogoje za delo in razvoj na različnih področjih dela. Prodajna usmerjenost, timsko delo, odgovornost in strokovnost so ključne kompetence, ki jih cenimo in razvijamo pri svojem delu.

KOPENSKI PROMET

Kopenski promet predstavlja največji del naše dejavnosti. Organizatorje transporta odlikujejo znanje tujih jezikov, iznajdljivost, dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti ter timsko delo. Prednost pri izbiri kandidatov so izkušnje v logistični operativi, špediciji, carinskem poslovanju ter prodajna usmerjenost.

LOGISTIČNE REŠITVE

Logistične rešitve so poslovno področje, ki strankam zagotavlja celovito logistično rešitev, vključujoč prevoz, carinjenje in skladiščenje, po dogovoru pa tudi dodatne storitve. Poleg logistov in organizatorjev transporta so na tem področju specifični sodelavci predvsem vodje skladišč, skladiščni delavci, vozniki viličarjev ter specialisti za posamezne blagovne skupine ali informacijske tehnologije. Nenehne spremembe in optimizacija poslovanja narekujejo potrebo po zaposlenih s poznavanjem računalniških programov in poznavanjem dela z računalniško opremo (npr. skenerji), z izpitom za voznike viličarjev ter s pripravljenostjo na fleksibilne urnike, saj se delo na terminalih na več lokacijah odvija tudi popoldne, ponoči ter ob vikendih.

INTERKONTINENTALNI PROMET

Interkontinentalni promet je poslovno področje, ki združuje Intereuropine produkte pomorskega in letalskega transporta. Zaposleni s tovrstnimi izkušnjami in znanjem so večinoma locirani v Kopru zaradi bližine pristanišča oz. na letališču Brnik, kjer so tesno povezani z največjim slovenskim letališčem. Podobno je področje razdeljeno tudi v ostalih državah, kjer ima koncern Intereuropa svoje povezane družbe. Lastnosti, ki odlikujejo uspešne zaposlene na tem segmentu, so predvsem aktivna uporaba angleškega poslovnega jezika, dobre komunikacijske sposobnosti, timsko delo ter odlično poznavanje logističnih procesov in špedicije.

SKUPNE SLUŽBE

Informatizacija poslovanja, pravo, računovodstvo, finance, kontroling, odnosi z javnostmi (PR), služba notranje revizije, služba kakovosti, razvoj kadrov in druge poslovne funkcije centralno izvajamo na sedežu družbe v Kopru. Posamezne večje družbe koncerna prav tako zaposlujejo strokovnjake z navedenih področij. Specialisti posameznih področij, ki so prodorni in učinkoviti pri uresničevanju zastavljenih ciljev uspešno sodelujejo v projektih celotne skupine Intereuropa.

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: