SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Avto logistika
V Intereuropi imamo dolgoletne izkušnje na področju organizacije avtomobilske logistike končnih vozil (FVL – finished vehicle logistics). Danes upravljamo z avto terminali v različnih državah koncerna in organiziramo ter izvajamo prevoze vozil po celotni Evropi.
Razpolagamo z 9 ha lastnih terminalskih površin za skladiščenje vozil. Od tega imamo 7 ha površin v Kopru, v neposredni bližini Luke Koper. Del površin na naših skladiščih je urejen s protitočno zaščito, kar zagotavlja višjo stopnjo varovanja vozil proti vremenskim vplivom.

Letno odpremimo več kot 150.000 vozil preko naših terminalov in evropskih pristanišč. Smo eno od vodilnih logističnih podjetij na segmentu avto logistike v JV Evropi.

STORITVE NA AVTO TERMINALIH

V koncernu Intereuropa upravljamo z več terminali za skladiščenje vozil. V Sloveniji izvajamo terminalske storitve skladiščenja vozil  na naših avto terminalih v Kopru in Logatcu, in sicer za različne mednarodne blagovne znamke s področja avto industrije. Skladiščenje vozil izvajamo tudi v Beogradu (Srbija), Sarajevu (Bosna in Hercegovina) in Podgorici (Črna Gora).
 
Na avto terminalih zagotavljamo:

  • visoko stopnjo varnosti,
  • hitro in varno manipulacijo z vozili,
  • redne pregled vozil,
  • redno vzdrževanje vozil,
  • PDI preglede (pre-delivery inspection),
  • manjša popravila na vozilih itd.

Kupcem ponujamo špeditersko storitev in carinske postopke pri odpremah avtomobilov iz pristanišča in ob prihodu vozil v pristanišče. Po naročilu organiziramo popravila, predelave ali dodelave vozil znotraj pristanišča.

PREVOZI AVTOMOBILOV

Prevoze vozil izvajamo po morju in po kopnem. Imamo dobre poslovne vezi s pomembnimi globokomorskimi RO-RO prevoznik in RO-RO prevozniki v Mediteranu, s katerimi sodelujemo pri prekomorski odpremah vozil. V navezi z našo pomorsko agencijo Interagent d.o.o. organiziramo pomorske prevoze preko pristanišča Koper.

S pogodbenimi partnerji organiziramo prevoze avtomobilov po cesti in železnici.. Visoko specializiran in izkušen kader ponuja kvaliteten in zanesljiv servis. Preko različnih partnerstev razpolagamo s široko floto specializiranih kamionov za prevoze vozil.

SMO ENO OD VODILNIH LOGISTIČNIH PODJETIJ NA SEGMENTU AVTO LOGISTIKE V JV EVROPI. UPRAVLJAMO Z LASTNIMI AVTO TERMINALI.

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: