SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Kopenski promet

Intereuropa nudi vse vrste kopenskih transportov, od prevoza majhnih pošiljk do kompletnih nakladov. Prevoze izvajamo po cesti, železnici in intermodalno.

Intereuropa je kompetenten partner, ki omogoča, da vaše blago doseže vsa tržišča, blizu in daleč, z veliko frekvenco in maksimalno učinkovitostjo. Pri tem vam nudimo vse spremljajoče logistične rešitve, kot so carinsko zastopanje in svetovanje pri carinskih postopkih, pretovor in druga dela v  skladišču, spremljanje pošiljk na celotni transportni poti in vse ostale logistične storitve.

70 let izkušenj na domačem in na mednarodnih tržiščih, lastna infrastruktura v regiji, kjer smo prisotni in renomirana partnerska mreža nam omogočajo, da naročila naših kupcev  izvedemo hitro, učinkovito in strokovno. Osredotočeni smo na naše kupce in zadovoljevanje njihovih potreb – že 70 let!

VEČJE POŠILJKE

Organiziramo železniške in kombinirane prevoze vseh vrst blaga, prevoze v suhozemnem in luškem tranzitu, prevzem/izročitev blaga s kamioni. Blago začasno skladiščimo in distribuiramo.

MANJŠE POŠILJKE

Za manjše kosovne pošiljke organiziramo prevoze v rednih zbirnih linijah z vsemi evropskimi državami. V Sloveniji jamčimo dostavo oz. prevzem pošiljk v roku 12 ali 24 ur.

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: