SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Zbirni promet

Za prevoz zbirnih pošiljk smo vzpostavili mrežo rednih linij z vsemi evropskimi državami. Zbirni prevoz je način transporta, ki je primeren za manjše pošiljke, ki ne zasedajo celotnega prostora prevoznega sredstva. 

Intereuropa je prve odpreme zbirnih pošiljk organizirala pred 51 leti. Prva zbirna odprema v izvozu sega v leto 1972. V vseh teh letih smo si nabrali ogromno izkušenj in postali vodilni ponudnik zbirnih prevozov v državi in regiji. Za prevoz zbirnih pošiljk smo vzpostavili mrežo rednih izvoznih in uvoznih zbirnih linij z vsemi evropskimi državami. S pomočjo lastne mreže v državah, kjer smo prisotni in s pomočjo priznanih tujih partnerjev omogočamo zanesljivo dostavo manjših pošiljk od vrat do vrat. 
Zagotavljamo:
  • Zbirne prevoze iz/za vse evropske države.
  • V Sloveniji preko mreže carinskih terminalov v vseh pomembnejših gospodarskih središčih jamčimo dostavo oziroma prevzem pošiljk v roku 12 ali 24 ur.
  • Ustrezno strokovno podporo pri odpremi carinskih pošiljk, ADR pošiljk in vseh vrst pošiljk, ki so primerne za prevoz z zbirniki.
  • Nadzor nad pošiljko na celotni prevozni poti.
  • Ugodno cargo zavarovanje pošiljk.
  • Vse spremljajoče storitve (carinjenje, skladiščenje, …)

HITRA DOSTAVA

NIŽJE CENE

POPOLN NADZOR

MINIMALNO TVEGANJEZa prevoz zbirnih pošiljk smo vzpostavili mrežo rednih izvoznih in uvoznih zbirnih linij z vsemi evropskimi državami.

Seznam zbirnih terminalov

Seznam linij izvoznega zbirnega prometa

Seznam uvoznega zbirnega prometa

ZBIRNE LINIJE

Še posebej velja izpostaviti naše redne zbirne linije, ki jih izvajamo znotraj skupine Intereuropa v regiji:
HRVAŠKABOSNA IN HERCEGOVINASEVERNA MAKEDONIJASRBIJAČRNA GORAKOSOVO

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: