SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Železniški promet

Intereuropa organizira železniške in kombinirane prevoze vseh vrst blaga po vseh evropskih državah, državah nekdanje SZ, po delu Azije ter Bližnjega vzhoda z železniškimi in privatnimi vagoni ter kontejnerji. Poleg prevozov uvozno-izvozne smeri organiziramo tudi prevoze v suhozemnem in luškem tranzitu. V kolikor prejemnik oz. pošiljatelj nima industrijskega tira, po potrebi organiziramo prevzem oz. izročitev blaga s kamioni. Poskrbimo za začasno skladiščenje in distribucijo blaga prepeljanega po železnici.

Strankam svetujemo glede uporabe ustreznih vagonov, poskrbimo za ustrezne vagone ter optimiziramo naklade. Ob prevozu zagotovimo sledenje pošiljk

POSEBEN POUDAREK DAJEMO POŠILJKAM NA V. IN X. PANEVROPSKEM KORIDORJU.

Na X. panevropskem koridorju organiziramo prevoz blaga iz dežel zahodne Evrope prek Slovenije, kakor tudi blaga iz Slovenije za prejemnike v Srbiji, Bolgariji, Turčiji, Severni Makedoniji, Grčiji, Romuniji, Črni Gori, Albaniji in Bližnjem Vzhodu. 

Redne odpreme vlaka iz Zaloga skrajšujejo tranzitni čas pošiljk, hkrati pa so odpreme v vlaku cenovno konkurenčne. Posebno prednost predstavlja možnost kombiniranega prevoza; pošiljke prevzemamo s kamionom na eni lokaciji, jih preložimo na vagon ter dostavimo stranki bodisi s kamionom bodisi z vagonom. 

Na V. panevropskem koridorju imamo dolgoletne izkušnje. Z zanesljivimi partnerji zagotavljamo kvalitetno storitev.  Organiziramo tako vagonske pošiljke kakor tudi kontejnerske pošiljke v najetih 20' in 40' kontejnerjih.

ORGANIZIRAMO PREVOZE NEVARNIH POŠILJK IN IZREDNIH TOVOROV.Datoteke za prenos:
COTIF 1999 (859 KB)

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: