SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Kontejnerji

POLNI KONTEJNERJI - FCL (FULL CONTAINER LOAD)

Storitev transporta tovora s polnimi kontejnerji (FCL) zajema nabor različnih storitev, od dostave praznega kontejnerja na polnjenje k stranki, do kopenskega prevoza kontejnerja do pristanišča, nakladanje na ladjo in prekomorski transport do namembnega pristanišča.

Izvajamo FCL prevoze med različnimi pristanišči sveta in »od vrat – do vrat«. Prevažamo generalne tovore, nevarne tovore, hitro-pokvarljive tovore in izven-gabaritne projektne tovore. Lastna in partnerska poslovna mreža omogoča izvedbo kontejnerskih prevozov tudi s specialnimi kontejnerji.

Preko naših skladišč v pristaniščih in na ostalih zalednih lokacijah izvajamo pretovor in skladiščenje kontejnerskih pošiljk ter direktno distribucijo le-teh do naših kupcev. Zagotavljamo učinkovito izvajanje celovite oskrben verige.

ZBIRNI KONTEJNERJI - LCL (LESS THAN A CONTAINER LOAD)

Storitev transporta z zbirni mi kontejnerji zagotavlja pomorski transport manjših kosovnih pošiljk kar je cenovno ugodneje kot samostojna organizacija transporta celega kontejnerja. Pri tem ostaja čas transporta isti kot s transportom celega kontejnerja (FCL).

Intereuropa je dolgoletni partner globalnega LCL operaterja ECU Line, ki ima preko 300 pisarn v več kot 160 državah sveta.. Smo eden večjih ponudnikov LCL prevozov v JV Evropi. Organiziramo redne tedenske  izvozne in uvozne odpreme zbirnih pomorskih pošiljk za vse celine sveta. Naši servisi temeljijo na visoki stopnji prilagodljivosti, cenovni učinkovitosti, varnosti ter pobiranju in dostavi LCL pošiljk »od vrat – do vrat«.

Naše LCL hub skladišče imamo v Kopru, od koder izvajamo redne izvozne LCL prevoze in sprejemamo redne LCL uvozne pošiljke iz celega sveta.

E2E (END-TO-END) INTERMODALNI TRANSPORT KONTEJNERJEV

S kopenskimi cestnimi prevoznik in intermodalnimi železniškimi operaterji zagotavljamo celotno oskrbno verigo FCL prevozov med pošiljateljem in prejemnikom. E2E storitev vključuje vse pristaniške in carinske storitve kot tudi dogovore z ladjarji in kopenskimi intermodalnimi prevozniki za varno in cenovno ugodno dostavo kontejnerjev do vrat naših kupcev. Široka paleta pogodbenih partnerjev je zagotovilo za hiter in varen transport kontejnerjev tudi po kopnem.

Z intermodalnimi servisi preko pristanišč v Jadranskem morju zagotavljamo hiter in cenovno ugoden transport do ekonomskih središč v centralni Evropi (Avstrija, Madžarska, Slovaška, Češka, južna Nemčija in Poljska) ter JV Evropi.

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: