SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Zračni promet

Intereuropa zagotavlja hitro dostavo časovno občutljivih letalskih pošiljk po vseh kontinentih sveta. Imamo močno in razvejano partnersko mrežo v zračnem prometu. Mreža nam omogoča prevzem ali dostavo letalskih pošiljk po vseh kontinentih sveta.

V sodelovanju s skrbno izbranimi letalskimi prevozniki našim kupcem zagotavljamo različne servise, ki so prilagojeni delovanju oskrbnih verig in pričakovanjem industrije. Imamo lastne pisarne na letališčih v Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Podgorici, Skopju, Prištini in Tirani, z veljavnim IATA certifikatom. Ostala letališča sveta pokrivamo preko široke partnerske mreže. 

Naši prilagojeni produkti zajemajo naslednje servise:

  • Redne letalske prevoze
  • Čarterske in specialne letalske prevoze.

Organizacijo rednih letalskih prevozov izvajamo uvoz in izvoz običajnih letalskih pošiljk. Pri tem ponujamo servise različnih hitrosti dostave letalskih pošiljk. Imamo tudi možnost organizacije kombiniranih pomorsko-letalskih prevozov (sea-air), ki so cenejši a z nekoliko daljšim časom potovanja.

Izvedba transporta s čarterskimi prevozi temelji na zakupu celotnega letalskega prostora (full charter) in je namenjena posebnih transportom posameznega tovora. Poleg čarterskih prevozov pa v specializiranih poslovnih enotah za zračni promet nudimo organizacijo prevoza posebnih tovorov kot so žive živali in nevarne snovi, kar zahteva poseben in prilagojen logistični pristop.

NAJ VAŠE BLAGO LETI Z NAMI! MI BOMO POSKRBELI ZA VARNOST IN PRAVOČASNOST DOSTAVE.

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: