SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Čarterski in specialni prevozi

Projektni tim strokovnjakov zagotavlja popolno podporo pričakovanj in zahtev kupcev.

ČARTERSKI PREVOZI

Smo eden od vodilnih ponudnikov in organizatorjev letalskih čarterskih prevozov v JV Evropi.  V Intereuropi imamo namreč bogate izkušnje z organizacijo čarterskih prevozov.

Ponujamo organizacijo  najema celotnega letalskega prostora (full charter), pri čemer poskrbimo sklenitev pogodbe o najemu letala, za pravočasnost prihoda dogovorjenega letala, posebno opremo za nakladanje tovora in odpremo v dogovorjenih časovnih okvirjih. Projektni tim strokovnjakov zagotavlja popolno podporo pričakovanj in zahtev kupcev.

Naši strokovnjaki so prisotni ob sprejemu letala in nakladanju ter razkladanju tovora. Poskrbimo za celotno dokumentacijo in varnost pošiljke.

SPECIALNI LETALSKI PREVOZI

V specializiranih poslovnih enotah za zračni promet poleg osnovne dejavnosti ponujamo tudi organizacijo prevoza posebnih tovorov, ki zahtevajo poseben transportni režim in spremljajočo dokumentacijo.

Imamo izkušnje z organizacijo letalskih prevozov tovora kot so žive živali, nevarne snovi (radioaktivne snovi, strupi, vnetljive tekočine itd.), hitro pokvarljivo blago, osebni predmeti ter sejemski transferji. Zagotavljamo visoko kakovost storitve z osebjem, ki poseduje vse potrebne mednarodne certifikate in se stalno usposablja tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: