SI
Pridobi ponudbo
Sledenje pošiljkam
Pridobi ponudbo
Redni letalski prevoz

Ponujamo organizacijo letalskih prevozov v uvozu in izvozu za običajne letalske pošiljke. Pri tem lahko organiziramo hitrejše letalske servise »Urgent service«, ki so namenjeni časovno krajšim dostavam ali pa ekonomsko sprejemljivejše servise »Economy service«, kjer je v ospredju stroškovna učinkovitost transportnega procesa in lahko tovor potuje dlje časa oz. nekaj dni.

Naša partnerska mreža zagotavlja prevzem pošiljk pri pošiljatelju in dostavo le-te do naslovnika, ob ustreznem zagotavljanju sledljivosti pošiljke.

SEA-AIR PREVOZI

Nabor letalskih produktov zajema tudi prilagojen produkt sea-air prevozov, kjer zaporedoma kombiniramo pomorski in letalski transport. Tak prevoz je za 30-50% hitrejši v primerjavi z običajnim ladijskim prevozom in za 30-50% cenejši v primerjavi z letalskim prevozom. Povezovanje naših produktov zagotavlja optimalno kombinacijo načina prevoza tovora, da zagotovimo časovnim in stroškovnim zahtevam naših kupcev.

HITRA DOSTAVA DO VRAT

V Intereuropi prilagajamo naše storitve pričakovanjem naših kupcev. Tako kjerkoli po svetu organiziramo ekspresno dostavo do naslovnika. Na območju Slovenije pa zagotavljamo dostavo v časovnem roku, ki ga izberete sami, pri čemer je možna takojšnja dostava ali dostava v roku 24 ur, katera je z ekonomskega stališča bolj ugodna.

OGLEJTE SI TUDI

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izberi prejemnika*: